Trouwkaart Dorien en Melle

Als je twee programmeurs voor je hebt voor een trouwkaart, wat is dan nog toffer dan een happertje te maken?! Het deed me denken aan pacman. Hun humor kwam terug in het ja/nee diagram binnen in pacman. Hoe je het ook speelde, je kwam altijd terecht op “We zien je op 13-09-2018!”
De uitnodiging zelf moest wat rustiger blijven maar het hoefde niet per se een trouwkaart uiterlijk te hebben, vandaar dat de voorkant van de kaart meer een uitnodiging voor een feest is: “Ben je fan van dansen, eten & drinken? Wij ook!”


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-content/themes/jawel/single-portfolio.php:104 Stack trace: #0 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include() #1 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/jawel/dom...') #2 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/index.php(17): require('/home/jawel/dom...') #3 {main} thrown in /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-content/themes/jawel/single-portfolio.php on line 104